Vanuit de traagheid en puurheid van dit unieke natuurgebied échte connectie vinden met jezelf en je teamgenoten.

In een verrijkend voortraject van 3 maanden en intense 6-daagse ruige natuurbeleving brengen we de deelnemers naar een diepgaandere connectie met zichzelf als mens en hun teamgenoten. Samen ontdekken we de authentieke kracht van de groep, zonder afleiding en recht naar de essentie. Verdiepend met de tijd aan onze kant in de uitzonderlijke schoonheid en rust van Zweeds Lapland. Hiervoor trekken we naar het privédomein van meer dan 400 hectare van onze plaatselijke partner Fjällspirit.

Zin in een combinatie van teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en natuurbeleving?

Wat kan je verwachten?

 • Plenaire en motiverende kick-off door beide coaches
 • Individuele coaching
 • Individueel trainingsplan in functie van de expeditie-challenge
 • Workshops teamdynamica en basics bushcraft en survival

Zesdaagse in Zweeds Lapland als apotheose

 • Bushcraft en survivaltechnieken aanleren in de besneeuwde oppervlaktes
 • Dankzij onze jarenlange werking in de regio hebben we toegang tot een kennismaking en bezoek aan de authentieke Sami-stam. De trektocht op sneeuwschoenen naar deze oorspronkelijke inwoners is bijzonder spectaculair.
 • Begeleide sledetocht met huski's
 • Rivierenwandeling - team-expeditie met Robinsonproeven en natuurlijke hindernissen
 • Nature quest, eigen iglo uitgraven en shelter bouwen, houtsoorten, gebruik en hanteren van messen, eigen bestek snijden, ...
 • Culinaire sensaties: ijsvissen, eigen eten zoeken en klaarmaken (groenten & kruiden).

Professionele coaches

Brecht Buysschaert

Brecht Buysschaert

Brecht (°1982) studeerde af als licentiaat lichamelijke opvoeding aan de KU Leuven en tussen 2004 en 2014 werkte hij voor enkele toonaangevende bedrijven als business developer. Momenteel is Brecht de founding partner bij Springbok Coaching. Al 9 jaar operationeel actief als ondernemer, healthy lifestyle coach, keynote speaker, auteur en senior consultant health & well-being management vanuit zijn visie over ‘whealthy workplaces’ als de na te streven norm binnen bedrijven. Brecht specialiseert en verdiept zich ook sinds enkele jaren in persoonlijke ontwikkeling, kracht van teamdynamica via oa. natuurbeleving en volgde recent ook de basistraining NLP-practitioner om zijn coaching vaardigheden verder aan te scherpen bij individuele en groepstrajecten. Levenslang leren en mensen inspireren blijft één van zijn motto’s. Enkele van zijn favoriete quotes:

 • You're the master of your fate, the captain of your soul (N.Mandela)
 • No road is long when you're in a good company
 • Don't dream it, be it
 • Be the change you want to see in the world (M.Ghandi)

Raf Martin

Raf Martin

Geen betere bushcrafter dan Raf. Als licentiaat LO (sportkot Leuven) is hij eerst en vooral een uitstekende begeleider van groepen. Dankzij zijn pedagogische ervaring (o.a.) aan het college in Mol kan hij als geen ander groepen ‘lezen’.

Vanuit zijn natuurtalent als coach en zijn aangeboren charisma begeleidt hij groepen op een unieke manier doorheen de diverse programma’s van Back-to-Nature. Daarnaast behaalde Raf ook zijn outdoor EHBO-diploma en deed hij ervaring op als beroepsmilitair.

Hij is intussen ruim 30 jaar actief in alle facetten van teambuilding en outdooractiviteiten.

Programma

Na een voortraject van 3 maand volgt de apotheose in de Zweeds Lapland: een intense zesdaagse pure winter- & natuurbeleving met aankomst op zondag en vertrek op zaterdag. Vluchten zijn zelf te boeken maar we bezorgen jou bij inschrijving de beste vluchten en het exacte uurschema. Het programma wordt op maat van bedrijven samengesteld en de data plannen we in overleg.

Mogelijke activiteiten: huskeytocht, sneeuwscooter, ijsvissen, vuurboog maken, ...

Kostprijs

Deelnemen aan deze unieke combinatie van personal coaching, teamdynamica en back-to-basics kan voor 2.895 EUR/persoon. Mogelijk voor teams van maximaal 8 personen.

Beschikbare periodes

Reserveren

Bij onvoldoende inschrijvingen kan het zijn dat deze activiteit geannuleerd wordt.
Betalingsvoorwaarden: 50% bij reservatie, 50% 1 week voor de activiteit.