Vuur, water, lucht, aarde. Weinig regio’s zijn zo vormgegeven door die elementen dan het middelgebergte Eifel. Het landschap weerspiegelt in een versnelde weergave de geologische ontwikkeling van miljoenen jaren: door rivieren gevormde dalen, gedoofde vulkaankegels, tot veen geworden droge maren, bizarre rotsformaties en gelaagde hoogtes. Een landschap dat in beweging schijnt te zijn én een regio die geniet van een bijzondere bescherming door o.a. de UNESCO. Wij laten je de Eifel op een unieke manier beleven.

Het programma

Je wordt ondergedompeld in de pracht van de Eifel, ontdekt de rust van het buitenleven en we nemen je mee op een uitdagende driedaagse met afwisselende en uitdagende opdrachten. Verwacht geen spectaculaire klimtochten maar ervaar hoe het leven is als je met je twee voeten in de grond van moeder aarde staat.

Kostprijs

Onze Into the wild driedaagse in de Eifel is beschikbaar voor groepen van minimaal 8 tot maximaal 12 personen. Je betaalt een vaste prijs per persoon, alles inbegrepen. Onze Into the wild (Eifel) is beschikbaar voor groepen van minimaal 6 tot maximaal 25 personen. Je betaalt een vaste prijs per persoon, alles inbegrepen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan..

Into the wild (Eifel)

Meer info ?