Drie dagen zonder bereik. Zàlig ...

Uit onderzoek blijkt dat we ons brein en lichaam helemaal vastrijden. Als individu maar ook als bedrijf ondervinden we daar steeds meer nadelen van. Vaak zonder dat we het beseffen. Wist u dat ...

  • Een gemiddelde Belg zijn GSM zo’n 150 keer per dag vastneemt?
  • 40% zijn GSM gebruikt op het toilet?
  • 72% niet één uur zonder GSM kan doorbrengen?
  • 67% fantoomvibraties ervaart: men voelt trillingen die er niet zijn?
  • 85% bij het ontwaken als eerste activiteit naar zijn GSM kijkt?
  • Een gemiddelde Belg 4u en 46 minuten bezig is met het bekijken van bewegende beelden?

We zijn met zijn allen verslaafd. Tijd voor wat meer zelfbeheersing. Net daarom ontwikkelden we een digitale detox driedaagse. Een succesvol concept dat je op drie dagen compleet 'reset' en mentale rust brengt. Het resultaat: je medewerkers worden gedurende drie dagen ondergedompeld in een zaligmakende "deconnectie" en krijgen een energieboost. Goed voor hen én voor u als bedrijf.

Het programma

We verwelkomen je in één van de mooiste en rustigste plekken in België, de streek van Houffalize en La Roche-en-Ardenne. Je wordt ondergedompeld in de natuur, ontdekt de rust van het buitenleven en we nemen u mee op een uitdagende wandeltocht en bivak. Zonder GSM of tablet . Het programma loopt van woensdag tot en met vrijdag.

Kostprijs

Onze digitale detox driedaagse is beschikbaar voor groepen van minimaal 8 tot maximaal 14 personen. Je betaalt een vaste prijs per persoon, alles inbegrepen. Beschikbaar vanaf 575 EUR/persoon.

Digitale Detox

Meer info ?